9-11 iulie 2021

STADIONUL MOLDOVA ROMAN

woman-3084129_1280

Ce spun astrele despre artiștii de la KULT Fest 4?

Te așteptai la un astfel de articol? Iată, noi depășim orice așteptare 😊 Dacă tot am trecut de faza lui Mercur retrograd, hai să vedem ce spun astrele despre invitații care vor urcă pe scenă KULT Fest 4.

Pe principiul “Astrologul răspunde”:

Nicole Cherry – Pasiunea, puterea de muncă și naturalețea din spectacolele artistei se văd în astrograma ei prin acumularea de planete în zodiacul Săgetătorului. După cum ne spun și astrele, băgăm mâna în foc că Nicole Cherry are vocație și că urmarea acesteia o conduce spre cunoaștere și apropiere de divinitate.

Macanache

Geamăn desăvârșit, harta natală a lui Macanache oferă indicii clare despre modul comic și lejer în care privește viață.  Deși felul în care cânta aceste lucruri este unul haios, în spatele cuvintelor se pot observă experiențele transformatoare. Și că să nu devenim prea serioși, că orice geamăn care se respectă, Macanache este un personaj pe care îl iubesc toți cei din jurul sau. Ne vom convinge și noi la KULT Fest. 😊

Fetița Zurli

Balanță cu Luna în Gemeni arată un spirit tânăr, jovial, copilăresc și care iubește copiii, dar care în aceleași timp iubește frumosul, diplomația și evita interacțiunile neplăcute. De altfel, tot ce știm despre Fetiță Zurli este poftă de viață și de joacă, de culoare. Și dacă aveți copii, suntem convinși că Fetiță Zurli este prezența în toate gadget0urile pe care le dețineți. E așa, sau nu?

MC Bean, Subcarpați.

Nativ Vărsător cu Luna în Rac și multe planete în partea de sus a hărțîi, MC Bean este un artist care exprimă emoțîi în moduri inedite. Emoțiile sunt legate de neam, de țară, de rădăcini, despre cine am fost și ce facem cu moștenirea primită și obligația morală de a avea grijă de ea și de a o duce mai departe urmașilor noștri. Așa că nu va mirați de versurile și sound-ul Subcarpați. 😊

ROA Bogdan Popoiag, unul dintre fondatorii ROA, are o harta foarte dinamică – nici nu ne așteptăm să fie altfel.  Nativ Berbec cu Soare în opoziție și cu Marte din Balanță, îl provoacă să fie destul de nemulțumit când oamenii nu se comportă după așteptările sale iar aspectele dinamice dintre Luna, Neptun și Mercur îl provoacă pe nativ să își mentalizeze emoțiile și să îi stimuleze imaginația.

Nicu Covaci

Nativ Berbec cu încă 3 planete în Berbec – este clar! Vedem aici muuuulta putere de muncă, ambiție, forță, leadership și încăpățânare. Omul care în obstacole vede doar provocări. Deschizător de drumuri. Serios??? Păi cânta rock din 1962 – e clar deschizător de drumuri muzicale! Și dacă Venus din Pești îl susține să aibă compasiune și iubire față de semenii săi, Saturn și Pluto în Leu îl ajută să fie pe scenă, într-un mod responsabil și care să conducă, în timp, atât la tranformarea artiștilor cât și a spectatorilor. Ce îți poți dori mai mult?

 

Acum că știm la ce să ne așteptăm, hai să ne îmbrăcăm și să ne îmbarcăm de festival!!! Universul fie cu NOI!

distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Abonează-te!

Abonează-te la newsletter pentru noutăți grozave și oferte. 

  • Abonează-te la newsletter

Selectează unul dintre distribuitorii oficiali Kult Fest