9-11 iulie 2021

STADIONUL MOLDOVA ROMAN

p1

9 tipsuri să te pregăteșți că un festivalier adevărat

Ai așteptat atâtea zile să vină KULT Fest, abia aștepți să-i vezi pe artișți și să profiți de TOATE activitățile din festival. Doar se întâmplă o dată pe an, așa că e musai să te bucuri de întreagă experiență și să pleci la final cu inima împăcată și cu entuziasm pentru următoarea ediție.

Te imbarci într-o aventură, așa că e timpul să te pregăteșți că un festivalier adevărat. Poate e chiar prima oară când participi la un festival, așa că îți împărtășim 9 tipsuri să te pregăteșți cum trebuie pentru 3 zile memorabile:

1.       Caută informații și studiază repertoriul artiștilor

“Haideți, cântați acum cu noi!”

“ZzZzzZzzZ” Cum o să cânți și tu dacă nu cunoști nicio melodie? Sau vrei să vii doar pentru live-uri? Avem artișți faini, așa că merită să le asculți melodiile înainte, să pleci înarmat cu versurile la ține. Alta e senzația când nu trebuie să mimezi un playback, ci poți cânta împreună cu ei.

2.       Fă-ți un plan pe zile

Sunt multe de făcut, așa că aruncă o privire pe hartă și pe program, să fii cel mai organizat festivalier. Fă-ți măcar o idee de ce activitate sau mâncare ai vrea să încerci, la ce oră intră artistul tău preferat și construiește-ți un mini program pentru toate. Așa, vei reuși să te bucuri de tot ce ți-ai propus.

3.       Va fi soare? Sau vor fi ploi?

Uită-te la meteo înainte. Ce zice Busu? Prevede la orizont șanse de ploaie? Atunci ia-ți cu ține o pelerină și încălțări potrivite pentru noroi. Vor fi 3 zile de soare, fără nicio șansă de picuri? Atunci îmbracă-te cu ceva lejer, dintr-un material vaporos și subțire și bine ar fi să ai o pălărie sau șapcă la ține. De asemenea, ia aminte la următorul punct:

4.       Folosește crema cu protecție solară și spray anti țânțari

Pielea ta va fi muult mai fericită fără arsuri și fără înțepături de țânțari. Amintește-ți că e un festival în aer liber, așa că pregătește-te pentru condiții în natură.

5.       Nu-ți căra tot bagajul cu ține

Poate vrei să cari încă două ținute cu ține, dar nu vei putea dansa cu un rucsac uriaș în spate. 😊 Ia-ți doar cele necesare, îți poți lasă și portofelul acasă, să nu ai grijă lui. Ai nevoie doar de cash și buletin.

Îți recomandăm să ai la ține, totuși, șervețele umede și o baterie externă. Life savers!

6.       Ai grijă la nivelul de energie

Te vei plimba, vei sta în picioare și vei dansa la concerte. Nu e timpul pentru căscat sau dureri de picioare atunci când vei striga “folcloru-i oxigen pentru un popor astmatic” cu cei de la Subcarpați! Așa că ai grijă să te alimentezi cum trebuie și să ai și câteva momente de relaxare.

7.       Bea apă

Nu uita să bei suficientă apă, vei consuma niște extra energie, așa că trupul tău trebuie să fie hidratat. Mai ales dacă va fi foarte cald și vei sta sub razele soarelui. Nu ai nevoie de stări de moleșeală, așa că ai grijă de corpul tău.

8.       Nu uită de poze

Vor fi 3 zile memorabile, așa că vrei să le păstrezi în amintire așa cum trebuie. Pregătește-ți look-ul să ieși perfect în poze, sau gândește câteva cadre cu locuri și momente din festival. Peste ceva timp îți va fi dor de experiența KULT Fest, așa că vei vrea să-ți revezi biblioteca de poze și video-uri. Pe lângă asta, cu pozele tale postate, vei convinge și strânge o gașcă și mai mare pentru la anul!

9.       Have fun!

Ești la un festival, e timpul să te destinzi, să te distantezi de cursul normal al zilelor și să îți permiți să te distrezi. Ești într-un cadru special, profită de asta!

Acum că ai citit toate cele 9 tipsuri și ești pregătit să le pui în aplicare, îți acordăm Ordinul Festivalierului Adevărat și te declarăm gata de distracție!

distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Abonează-te!

Abonează-te la newsletter pentru noutăți grozave și oferte. 

  • Abonează-te la newsletter

Selectează unul dintre distribuitorii oficiali Kult Fest