9-11 iulie 2021

STADIONUL MOLDOVA ROMAN

poza-parteneri

KULT Fest 4 -un festival al întregii comunități

       Toate proiectele mari, cer implicare și sprijin din partea întregii comunități. Avem exemple ca Iași, Sibiu, Reșița, Cluj, Arad, orașe care au înteles că împreună, pot aduce comunității beneficii pe termen mediu și lung. Toate aceste orașe s-au dezvoltat simțitor în urma unor festivaluri care au adus un important plus financiar.

         Și KULT Fest este un exemplu în acest sens. În povestea asta frumoasă, a tuturor generatiilor, s-au alăturat prieteni și parteneri care au înțeles că împreună putem crea un eveniment atât de frumos si la Roman. Fabrica de airbag-uri ZF, principalul sponsor al festivalului și una dintre cele mai implicate companii în viața comunității; DPD România, compania de curierat care livrează de peste 40 de ani cu bucurie; Farcaș Construct, compania care clădește cele mai frumoase visuri; Mithras, compania care construiește pentru o infrastructură eficientă; Somaco, partenerii care din 1954 produc cele mai sigure prefabricate; Unirea Hotel & SPA, un etalon în relaxare; ROLL GRUP INVEST – expertul în acoperișuri; Roman Value Center – locul perfect pentru relaxare și cumpărături; Anturaj – pub-ul unde se bea cea mai bună cafea din oraș; Metex  – responsabil pentru cele mai comode și elegante ținute; Selgros – un club select pentru profesioniștii din bucătărie; Grinch Events – cei care aduc distracția la orice eveniment; sunt cei care au răspuns invitației de a ne fi alături.

In egală măsură, KULT Fest este susținut de Sara Land – locul de joacă preferat de copii, Irish PUB – cel mai primitor pub din Roman; Sam’s GYM – “atelierul” de mișcare și viață sănătoasă; Casa de cultură Roman – leagănul celor mai frumoase piese de teatru; Revista OK – singura revista de lifestyle nemțean; Roman FM – responsabil de cea mai bună muzica pe unde radio; CSM Roman – platforma dedicată sportivilor de performanță.

Marami Events este prietenul nostru responsabil de producerea acestui festival, de la concept – la grafică, în cele mai mici detalii. Iar Primăria Municipiului Roman, ca susținător al ideilor grandioase și îndrăznețe, susține implicarea tinerilor în dezvoltarea comunității.

KULT Fest este un festival ascultat la Guerilla – radioul care deschide minți din 2004!

KULT Fest 4 a plecat de la o idee discutată de membrii KULT Hub și prietenii lor la o cafea și a ajuns să fie un festival de talie națională. Cu toții am făcut din această idee, o poveste reală.  Prietenii sunt organizatorii, voluntarii, participanții. Toți cei care si-au dorit 3 zile de vibe frumos, muzică bună, prietenie și relaxare, la Roman, pe stadion.

Toți prietenii festivalului au pregătit activări interesante pentru festivalierii KULT 2019!

KULT Fest nu este doar o serie de concerte; “KULT Fest este o stare de spirit pe care o simti de cum intri în Roman. Nu este doar un line-up fain, ci un concept care numară peste 20 de artiști, 30 de ateliere, zeci de activități și jocuri, toate gândite pentru a bucura orice generație care trece poarta de acces în festival!” Catalina Ilie Popescu – PR KULT Fest 4

distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Abonează-te!

Abonează-te la newsletter pentru noutăți grozave și oferte. 

  • Abonează-te la newsletter

Selectează unul dintre distribuitorii oficiali Kult Fest