Unde ne gasesti

Stadionul Moldova, Strada Sucedava 2, Roman 617246

Contact: pentru orice detaliu trimite-ne un mail la contact@kultfest.ro

regulament

Accesul la festival:
 1. Accesul la festival este permis începând din data de 10
  iulie 2020 ,
   până pe data de 12 iulie 2020.
 2. Accesul la festival se face doar pe baza brățării de acces, care trebuie purtată pe toată durata de valabilitate a acesteia, la încheietura mâinii.
 3. Brățara nu poate fi scoasă fără a fi deteriorată.
 4. Brățara este răspunderea exclusivă și deplină a vizitatorului.
 5. Organizatorii nu au obligația de a înlocui brățările deteriorate sau pierdute.
Articole permise:

Este permis accesul în zona festivalului cu:

 1. Camere foto compacte.
 2. Camere GoPro.
 3. Baterii externe.
 4. Brichete.
 5. Selfie stick-uri de dimensiuni mici.
 6. Medicamente; insulină; picături – uz medicinal; spray inhalator pentru astm (orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitate de maxim o doză zilnică).
Articole interzise:

Este interzis accesul în zona festivalului cu:

 1. Droguri sau alte substanțe narcotice.
 2. Focuri de artificii.
 3. Lasere.
 4. Spray-uri.
 5. Cuțite, arme, obiecte ascuțite sau alte tipuri de obiecte periculoase de acest gen.
 6. Articole pirotehnice.
 7. Spray-uri de gaz.
 8. Umbrele (în caz de ploaie vă recomandăm să folosiți pelerine de ploaie sau articole de îmbrăcăminte impermeabile).
 9. Materiale explozive.
 10. Camere profesionale foto sau video, inclusiv DSLR și drone.
 11. Mâncare și băuturi.
 12. Orice tip de obiecte care pot provoca răni altor participanți.
 13. Este interzisă intrarea cu mașina/RV (cu excepția zonei de parcare special amenajate și în baza tichetului), role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri sau alte dispozitive de acest gen.
 14. Este interzisă intrarea cu animale de companie.
 15. Este interzisă scoaterea din zona festivalului a bauturilor alcoolice si nonalcoolice. Acestea vor fi aruncate în recipientele de depozitare, special amenajate în incinta festivalului.
 16. Este interzis accesul cu materiale promoționale ale partidelor politice sau cu îmbrăcăminte cu însemne politice.
Plată:
 1. Plata se va face cash
Obiecte pierdute:
 1. Obiectele pierdute și găsite trebuie aduse în zona de InfoPoint din cadrul festivalului. Proprietarii le pot recupera urmând o procedură standard pregătită de organizatori, care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După festival, organizatorii vor păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de cel mult 10 zile de la momentul predării către zona InfoPoint şi vor încerca returnarea lor către proprietari.
 2. Organizatorii nu au obligația de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lungă de 30 zile și nici să asigure livrarea bunurilor către proprietari.
 3. În cazul produselor perisabile sau care se deteriorează rapid, termenul de 30 zile va putea fi redus de către organizatori fără o notificare prealabilă.
Comercializarea biletelor:
 1. Organizatorii garantează exclusiv valabilitatea biletelor vândute de către KULT Hub sau de către partenerii autorizați KULT Hub. O listă completă cu aceştia poate fi găsită pe kultfest.ro.
 2. Este strict interzisă vânzarea biletelor sau a invitațiilor prin orice alte mijloace, fie în format fizic sau online. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 3. Este strict interzisă postarea seriilor unice ale biletelor pe rețele de socializare sau alte website-uri de acest fel (ex. Facebook). Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 4. Este strict interzisă postarea anunțurilor de vânzare/schimb/donare a biletelor pe rețele de socializare, site-uri sau orice alte spații publice. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate și interzicerea accesului în festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sancționată conform legii.
 5. În cazul în care vor fi descoperite bilete/invitații/brățări contrafăcute sau falsificate, organizatorii KULT Fest vor sesiza organele de urmărire penală competente.
Refund tokens:
 1. Nu se vor returna sumele pentru TOKENS ramași la participanți.
Minori:
 1. Minorii sub 7 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului, dacă sunt însoțiți de un părinte/ tutore și un document de identitate.
 2. Minorilor le este interzis consumul de țigări și de băuturi alcoolice.
 3. Accesul minorilor în zona organizatorilor este strict interzis.
Persoane cu dizabilitati:

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la KULT Fest. Pentru a beneficia de acces gratuit va trebui să trimiteți un mesaj către contact@kultfest.ro pentru a primi invitația de acces, până cel târziu 9 iulie 2020.  Fiecare persoană cu dizabilitate va primi o invitație de acces valabilă pentru 2 persoane, astfel încât să poată fi acompaniată de un însoțitor.

Info point:
 1. Pentru orice nelămurire legată de festival, participanții pot cere informații de la InfoPoint, unde vor fi ajutați de voluntarii KULT Fest.
Comportamentul pe perioada festivalului:
 1. Participanții trebuie să se abțină de la orice acțiuni care pot amenința și pune în pericol viața sau sănătatea, securitatea și drepturile altora.
 2. Participanților le este interzis să deterioreze/distrugă mediul și/sau instalațiile KULT Fest și/ sau zonele verzi.
 3. Este interzisă desfășurarea oricărei activități comerciale/publicitare neautorizate de organizatorii KULT Fest.
 4. Participanții au dreptul de a fotografia și filma în zona festivalului, dar numai în zonele în care le este permis accesul și numai cu echipamente neprofesionale.
Masuri de securitate:

Pentru o bună desfășurare a festivalului, participanții au următoarele obligații:

 1. De a informa echipa de securitate cu privire la orice situație despre care au motive să creadă că este periculoasă pentru ceilalți.
 2. De a notifica echipa de securitate cu privire la orice incidente pe care le-au suportat.
 3. În cazul unui incident violent, echipa de securitate poate decide să evacueze din zona festivalului participanții implicați în incident.
Limitarea raspunderii:
 1. În cazul retragerii unuia dintre artiștii confirmați la festival, organizatorii KULT Fest nu își asumă responsabilitatea rambursării sumei aferente plății biletului.
 2. Organizatorii nu au obligația să anuleze festivalul în caz de vreme nefavorabilă.
 3. În cazul în care autoritățile solicită suspendarea sau închiderea festivalului din motive de forță majoră, festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate.
 4. În cazul în care un participant încalcă regulamentul festivalului, organizatorii pot invalida biletul participantului, iar acesta va fi obligat să părăsească festivalul.
 5. Organizatorii au dreptul să impună unui vizitator sau participant neautorizat o interdicție de participare parțială (aplicabilă în legătură cu unul sau mai multe festivaluri) sau totală (aplicabilă în legătură cu toate festivalurile organizate de KULT Hub).
 6. În cadrul KULT Fest se vor realiza materiale foto și video, cu scopul de a promova evenimentul. Prin achiziționarea biletului sau primirea unei invitații, participanții își dau acordul ca posibilele imagini surprinse de fotografi să poată fi folosite de organizatori în scopuri de comunicare, dar nu comerciale. În cazul în care un participant nu dorește să apară în materialele foto și video, va contacta organizatorii pentru a menționa acest fapt.
 7. Organizatorii nu sunt responsabili pentru obiectele pierdute sau furate. În astfel de cazuri, participanții pot contacta punctul de informare al festivalului.
 8. Participanții își asumă întreaga responsabilitate asupra capacității de participare din punct de vedere fizic/psihic la diverse activități din cadrul festivalului (care includ și un risc crescut de efort).
Asistenta medicala:

În zona festivalului se vor asigura în regim de continuitate servicii de prim ajutor și asistență medicală.

Date si informatii:

Organizatorul poate folosi datele și informațiile primite de la Parteneri pentru campaniile de promovare. Cei care doresc să se dezaboneze o pot face trimițând un emai la adresa contact@kultfest.ro.

Protejează natura:

KULT Fest este un festival ce promovează protejarea mediului și folosirea eficientă a resurselor. Suntem convinși că ne vei ajuta în demersul nostru și de aceea te rugăm să ai grijă de natură pe toată perioada festivalului! Depozitează deşeurile doar în locurile marcate în acest sens și atenționează-i pe cei care aruncă gunoaiele la întâmplare.

faq

Unde si cand este Kult Fest?

KULT Fest va avea loc în perioada  10-12 Iulie 2020, pe Stadionul Moldova din Municipiul Roman.

Care este varsta minima pentru a participa la Kult Fest 2019?

Nu exista limita minimă de vârstă pentru a intra în cadrul festivalului.

Accesul minorilor sub 14 ani fară însoțitor este stric interzis.

Minorii sub 7 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore conform regulamentului publicat pe website..

Pot lucra la Kult Fest 2019?

Este posibil să candidezi pentru un loc de muncă la KULT Fest 2020, conform legislației din România.

Înscrierile și posturile disponibile vor fi anunțate pe website-ul evenimentului.

KULT Fest 2020 va lucra și cu voluntari. Sesiunea și procedurile de recrutare a voluntarilor vor fi anunțate pe canalele de socializare ale festivalului.


Am voie sa dau bratara jos dupa fiecare zi de festival?

Nu, brățara nu poate fi dată jos fără să fie ruptă, iar o brățară ruptă nu mai este validă (nu vei mai putea intra la festival). Brățara este dintr-un material care permite ca aceasta sa fie purtată și la bazinul de înot sau la duș fără ca integritatea ei sa fie afectată.

Acreditare de presa:

Acreditările de presă sunt posibile numai dacă sunteți fotograf sau jurnalist la o agenție de presă/website știri/blog. Nu pentru scopuri personale sau pentru un hobby. Inscrierile se fac pe contact@kultfest.ro

VOI PUTEA INTRA SI IESI DIN ZONA DE FESTIVAL DUPA BUNUL MEU PLAC?

Da, în schimbul abonamentului sau al biletului KULT Fest vei primi o brățară de acces, care îți va permite accesul și ieșirea din zonele de festival după bunul tău plac, dar numai în perioada de valabilitate a abonamentului sau a biletului. De exemplu, cu un bilet de o zi, pentru data de 11 iulie, vei putea intra și ieși din zona festivalului ori de câte ori îți vei dori doar în acea zi.

VOR FI ZONE UNDE VOI PUTEA CUMPARA MANCARE SI BAUTURA?

Da, vor fi standuri de fresh-uri și băuturi răcoritoare, standuri unde poți servi înghețată, standuri cu mâncare și standuri de băuturi alcoolice (acestea din urmă vor fi accesibile doar celor ce au împlinit 18 ani).

UNDE VA AVEA LOC KULT FEST?

KULT Fest va avea loc în Municipiul Roman, pe Stadionul Moldova situat în Complexul Sportiv şi de Agrement „Moldova”. Pe lângă stadion, acest complex este compus din:
1. Ștrandul Municipal Roman;
2. Zona de picnic și de agrement;
3. Zona activităților comerciale;
4. Zona pentru activități sportive;
5. Zona de alimentație publică;
6. Zona de parcare.

CUM AJUNG LA KULT FEST?

Dacă ești din Roman sau din zona metropolitană a Romanului, vei ști cu siguranță cum să ajungi la Stadionul Moldova, locul unde se va desfășura KULT Fest 🙂 Dacă nu ești din zonă trebuie să știi că Municipiul Roman se află în inima Regiunii Moldova.

Poți ajunge aici foarte ușor:

* cu bicicleta/ autobuzul/ mașina/ motocicleta/ camper sau orice alt autovehicul via E85 sau via orice alt drum intra sau inter-județean ce leagă Romanul de restul regiunii,

* cu trenul via magistrala București-Varșovia;

* cu avionul, până pe unul dintre cele 3 aeroporturi apropiate situate în: Bacău, Iași sau Suceava.

VOI PUTEA SA IMI PARCHEZ MASINA IN ZONA KULT FEST?

În zona unde se va desfășura KULT Fest se află câteva parcări publice. Dat fiind că numărul spațiilor de parcare sunt limitate, pentru a nu acumula frustrări din pricina negăsirii unui loc de parcare, te încurajăm să lași mașina într-o altă zonă  din oraș și să vii pe jos la festival.

UNDE MA POT CAZA PE TIMPUL FESTIVALULUI?

Municipiul Roman dispune de numeroase unități de cazare a turiștilor, de 2, 3 și 4 stele. Organizatorii KULT Fest lucrează în prezent la o listă de opțiuni de cazare pentru voi, pe care o vor publica în această secțiune în cel mai scurt timp posibil.