Unde ne gasesti

Stadionul Moldova, Strada Sucedava 2, Roman 617246

Contact: pentru orice detaliu trimite-ne un mail la contact@kultfest.ro

regulament

Accesul la festival:
 1. Accesul la festival este permis începând din data de 10
  iulie 2020 ,
   până pe data de 12 iulie 2020.
 2. Accesul la festival se face doar pe baza br─â╚Ť─ârii de acces, care trebuie purtat─â pe toat─â durata de valabilitate a acesteia, la ├«ncheietura m├óinii.
 3. Br─â╚Ťara nu poate fi scoas─â f─âr─â a fi deteriorat─â.
 4. Br─â╚Ťara este r─âspunderea exclusiv─â ╚Öi deplin─â a vizitatorului.
 5. Organizatorii nu au obliga╚Ťia de a ├«nlocui br─â╚Ť─ârile deteriorate sau pierdute.
Articole permise:

Este permis accesul în zona festivalului cu:

 1. Camere foto compacte.
 2. Camere GoPro.
 3. Baterii externe.
 4. Brichete.
 5. Selfie stick-uri de dimensiuni mici.
 6. Medicamente; insulin─â; pic─âturi ÔÇô uz medicinal; spray inhalator pentru astm┬á(orice astfel de produse sunt premise doar dac─â sunt ├«nso╚Ťite de scrisoare medical─â sau orice alt document ├«nlocuitor al acesteia ╚Öi ├«n cantitate de maxim o doz─â zilnic─â).
Articole interzise:

Este interzis accesul în zona festivalului cu:

 1. Droguri sau alte substan╚Ťe narcotice.
 2. Focuri de artificii.
 3. Lasere.
 4. Spray-uri.
 5. Cu╚Ťite, arme, obiecte ascu╚Ťite sau alte tipuri de obiecte periculoase de acest gen.
 6. Articole pirotehnice.
 7. Spray-uri de gaz.
 8. Umbrele (├«n caz de ploaie v─â recomand─âm s─â folosi╚Ťi pelerine de ploaie sau articole de ├«mbr─âc─âminte impermeabile).
 9. Materiale explozive.
 10. Camere profesionale foto sau video, inclusiv DSLR și drone.
 11. Mâncare și băuturi.
 12. Orice tip de obiecte care pot provoca r─âni altor participan╚Ťi.
 13. Este interzis─â intrarea cu ma╚Öina/RV (cu excep╚Ťia zonei de parcare special amenajate ╚Öi ├«n baza tichetului), role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri sau alte dispozitive de acest gen.
 14. Este interzis─â intrarea cu animale de companie.
 15. Este interzisă scoaterea din zona festivalului a bauturilor alcoolice si nonalcoolice. Acestea vor fi aruncate în recipientele de depozitare, special amenajate în incinta festivalului.
 16. Este interzis accesul cu materiale promo╚Ťionale ale partidelor politice sau cu ├«mbr─âc─âminte cu ├«nsemne politice.
Plat─â:
 1. Plata se va face cash
Obiecte pierdute:
 1. Obiectele pierdute ╚Öi g─âsite trebuie aduse ├«n zona de InfoPoint din cadrul festivalului. Proprietarii le pot recupera urm├ónd o procedur─â standard preg─âtit─â de organizatori, care const─â ├«n identificarea persoanei ┼či a obiectului pierdut. Dup─â festival, organizatorii vor p─âstra obiectele nerecuperate pentru o perioad─â de cel mult 10 zile de la momentul pred─ârii c─âtre zona InfoPoint ┼či vor ├«ncerca returnarea lor c─âtre proprietari.
 2. Organizatorii nu au obliga╚Ťia de a asigura depozitarea bunurilor pentru o perioada mai lung─â de 30 zile ╚Öi nici s─â asigure livrarea bunurilor c─âtre proprietari.
 3. În cazul produselor perisabile sau care se deteriorează rapid, termenul de 30 zile va putea fi redus de către organizatori fără o notificare prealabilă.
Comercializarea biletelor:
 1. Organizatorii garanteaz─â exclusiv valabilitatea biletelor v├óndute de c─âtre KULT Hub sau de c─âtre partenerii autoriza╚Ťi KULT Hub. O list─â complet─â cu ace┼čtia poate fi g─âsit─â pe kultfest.ro.
 2. Este strict interzis─â v├ónzarea biletelor sau a invita╚Ťiilor prin orice alte mijloace, fie ├«n format fizic sau online. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate ╚Öi interzicerea accesului ├«n festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sanc╚Ťionat─â conform legii.
 3. Este strict interzis─â postarea seriilor unice ale biletelor pe re╚Ťele de socializare sau alte website-uri de acest fel (ex. Facebook). Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate ╚Öi interzicerea accesului ├«n festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sanc╚Ťionat─â conform legii.
 4. Este strict interzis─â postarea anun╚Ťurilor de v├ónzare/schimb/donare a biletelor pe re╚Ťele de socializare, site-uri sau orice alte spa╚Ťii publice. Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea biletelor comercializate ╚Öi interzicerea accesului ├«n festival a persoanelor responsabile. Orice abatere va fi sanc╚Ťionat─â conform legii.
 5. ├Än cazul ├«n care vor fi descoperite bilete/invita╚Ťii/br─â╚Ť─âri contraf─âcute sau falsificate, organizatorii KULT Fest vor sesiza organele de urm─ârire penal─â competente.
Refund tokens:
 1. Nu se vor returna sumele pentru TOKENS rama╚Öi la participan╚Ťi.
Minori:
 1. Minorii sub 7 ani au accesul gratuit ├«n cadrul festivalului, dac─â sunt ├«nso╚Ťi╚Ťi de un p─ârinte/ tutore ╚Öi un document de identitate.
 2. Minorilor le este interzis consumul de ╚Ťig─âri ╚Öi de b─âuturi alcoolice.
 3. Accesul minorilor în zona organizatorilor este strict interzis.
Persoane cu dizabilitati:

Persoanele cu dizabilit─â╚Ťi au acces gratuit la KULT Fest. Pentru a beneficia de acces gratuit va trebui s─â trimite╚Ťi un mesaj c─âtre contact@kultfest.ro pentru a primi invita╚Ťia de acces, p├ón─â cel t├órziu 9 iulie 2020.┬á Fiecare persoan─â cu dizabilitate va primi o invita╚Ťie de acces valabil─â pentru 2 persoane, astfel ├«nc├ót s─â poat─â fi acompaniat─â de un ├«nso╚Ťitor.

Info point:
 1. Pentru orice nel─âmurire legat─â de festival, participan╚Ťii pot cere informa╚Ťii de la InfoPoint, unde vor fi ajuta╚Ťi de voluntarii KULT Fest.
Comportamentul pe perioada festivalului:
 1. Participan╚Ťii trebuie s─â se ab╚Ťin─â de la orice ac╚Ťiuni care pot amenin╚Ťa ╚Öi pune ├«n pericol via╚Ťa sau s─ân─âtatea, securitatea ╚Öi drepturile altora.
 2. Participan╚Ťilor le este interzis s─â deterioreze/distrug─â mediul ╚Öi/sau instala╚Ťiile KULT Fest ╚Öi/ sau zonele verzi.
 3. Este interzis─â desf─â╚Öurarea oric─ârei activit─â╚Ťi comerciale/publicitare neautorizate de organizatorii KULT Fest.
 4. Participan╚Ťii au dreptul de a fotografia ╚Öi filma ├«n zona festivalului, dar numai ├«n zonele ├«n care le este permis accesul ╚Öi numai cu echipamente neprofesionale.
Masuri de securitate:

Pentru o bun─â desf─â╚Öurare a festivalului, participan╚Ťii au urm─âtoarele obliga╚Ťii:

 1. De a informa echipa de securitate cu privire la orice situa╚Ťie despre care au motive s─â cread─â c─â este periculoas─â pentru ceilal╚Ťi.
 2. De a notifica echipa de securitate cu privire la orice incidente pe care le-au suportat.
 3. ├Än cazul unui incident violent, echipa de securitate poate decide s─â evacueze din zona festivalului participan╚Ťii implica╚Ťi ├«n incident.
Limitarea raspunderii:
 1. ├Än cazul retragerii unuia dintre arti╚Ötii confirma╚Ťi la festival, organizatorii KULT Fest nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea ramburs─ârii sumei aferente pl─â╚Ťii biletului.
 2. Organizatorii nu au obliga╚Ťia s─â anuleze festivalul ├«n caz de vreme nefavorabil─â.
 3. ├Än cazul ├«n care autorit─â╚Ťile solicit─â suspendarea sau ├«nchiderea festivalului din motive de for╚Ť─â major─â, festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate.
 4. În cazul în care un participant încalcă regulamentul festivalului, organizatorii pot invalida biletul participantului, iar acesta va fi obligat să părăsească festivalul.
 5. Organizatorii au dreptul s─â impun─â unui vizitator sau participant neautorizat o interdic╚Ťie de participare par╚Ťial─â (aplicabil─â ├«n leg─âtur─â cu unul sau mai multe festivaluri) sau total─â (aplicabil─â ├«n leg─âtur─â cu toate festivalurile organizate de KULT Hub).
 6. ├Än cadrul KULT Fest se vor realiza materiale foto ╚Öi video, cu scopul de a promova evenimentul. Prin achizi╚Ťionarea biletului sau primirea unei invita╚Ťii, participan╚Ťii ├«╚Öi dau acordul ca posibilele imagini surprinse de fotografi s─â poat─â fi folosite de organizatori ├«n scopuri de comunicare, dar nu comerciale. ├Än cazul ├«n care un participant nu dore╚Öte s─â apar─â ├«n materialele foto ╚Öi video, va contacta organizatorii pentru a men╚Ťiona acest fapt.
 7. Organizatorii nu sunt responsabili pentru obiectele pierdute sau furate. ├Än astfel de cazuri, participan╚Ťii pot contacta punctul de informare al festivalului.
 8. Participan╚Ťii ├«╚Öi asum─â ├«ntreaga responsabilitate asupra capacit─â╚Ťii de participare din punct de vedere fizic/psihic la diverse activit─â╚Ťi din cadrul festivalului (care includ ╚Öi un risc crescut de efort).
Asistenta medicala:

├Än zona festivalului se vor asigura ├«n regim de continuitate servicii de prim ajutor ╚Öi asisten╚Ť─â medical─â.

Date si informatii:

Organizatorul poate folosi datele ╚Öi informa╚Ťiile primite de la Parteneri pentru campaniile de promovare. Cei care doresc s─â se dezaboneze o pot face trimi╚Ť├ónd un emai la adresa┬ácontact@kultfest.ro.

Protejeaz─â natura:

KULT Fest este un festival ce promoveaz─â protejarea mediului ╚Öi folosirea eficient─â a resurselor. Suntem convin╚Öi c─â ne vei ajuta ├«n demersul nostru ╚Öi de aceea te rug─âm s─â ai grij─â de natur─â pe toat─â perioada festivalului! Depoziteaz─â de┼čeurile doar ├«n locurile marcate ├«n acest sens ╚Öi aten╚Ťioneaz─â-i pe cei care arunc─â gunoaiele la ├«nt├ómplare.

faq

Unde si cand este Kult Fest?

KULT Fest va avea loc ├«n perioada  10-12 Iulie 2020, pe Stadionul Moldova din Municipiul Roman.

Care este varsta minima pentru a participa la Kult Fest ?

Nu exista limita minimă de vârstă pentru a intra în cadrul festivalului.

Accesul minorilor sub 14 ani far─â ├«nso╚Ťitor este stric interzis.

Minorii sub 7 ani au accesul gratuit ├«n cadrul festivalului, dac─â sunt ├«nso╚Ťi╚Ťi de un p─ârinte/tutore conform regulamentului publicat pe website..

Am voie sa dau bratara jos dupa fiecare zi de festival?

Nu, br─â╚Ťara nu poate fi dat─â jos f─âr─â s─â fie rupt─â, iar o br─â╚Ťar─â rupt─â nu mai este valid─â (nu vei mai putea intra la festival). Br─â╚Ťara este dintr-un material care permite ca aceasta sa fie purtat─â ╚Öi la bazinul de ├«not sau la du╚Ö f─âr─â ca integritatea ei sa fie afectat─â.

Acreditare de presa:

Acredit─ârile de pres─â sunt posibile numai dac─â sunte╚Ťi fotograf sau jurnalist la o agen╚Ťie de pres─â/website ╚Ötiri/blog. Nu pentru scopuri personale sau pentru un hobby. Inscrierile se fac pe┬ácontact@kultfest.ro.┬á

VOI PUTEA INTRA SI IESI DIN ZONA DE FESTIVAL DUPA BUNUL MEU PLAC?

Da, ├«n schimbul abonamentului sau al biletului KULT Fest vei primi o br─â╚Ťar─â de acces, care ├«╚Ťi va permite accesul ╚Öi ie╚Öirea din zonele de festival dup─â bunul t─âu plac, dar numai ├«n perioada de valabilitate a abonamentului sau a biletului. De exemplu, cu un bilet de o zi, pentru data de 11 iulie, vei putea intra ╚Öi ie╚Öi din zona festivalului ori de c├óte ori ├«╚Ťi vei dori doar ├«n acea zi.

VOR FI ZONE UNDE VOI PUTEA CUMPARA MANCARE SI BAUTURA?

Da, vor fi standuri de fresh-uri ╚Öi b─âuturi r─âcoritoare, standuri unde po╚Ťi servi ├«nghe╚Ťat─â, standuri cu m├óncare ╚Öi standuri de b─âuturi alcoolice (acestea din urm─â vor fi accesibile doar celor ce au ├«mplinit 18 ani).

UNDE VA AVEA LOC KULT FEST?

KULT Fest va avea loc ├«n Municipiul Roman, pe Stadionul Moldova situat ├«n Complexul Sportiv ┼či de Agrement ÔÇ×MoldovaÔÇŁ. Pe l├óng─â stadion, acest complex este compus din:
1. ╚śtrandul Municipal Roman;
2. Zona de picnic și de agrement;
3. Zona activit─â╚Ťilor comerciale;
4. Zona pentru activit─â╚Ťi sportive;
5. Zona de alimenta╚Ťie public─â;
6. Zona de parcare.

CUM AJUNG LA KULT FEST?

Dac─â e╚Öti din Roman sau din zona metropolitan─â a Romanului, vei ╚Öti cu siguran╚Ť─â cum s─â ajungi la Stadionul Moldova, locul unde se va desf─â╚Öura KULT Fest ­čÖé Dac─â nu e╚Öti din zon─â trebuie s─â ╚Ötii c─â Municipiul Roman se afl─â ├«n inima Regiunii Moldova.

Po╚Ťi ajunge aici foarte u╚Öor:

* cu bicicleta/ autobuzul/ ma╚Öina/ motocicleta/ camper sau orice alt autovehicul via E85 sau via orice alt drum intra sau inter-jude╚Ťean ce leag─â Romanul de restul regiunii,

* cu trenul via magistrala București-Varșovia;

* cu avionul, până pe unul dintre cele 3 aeroporturi apropiate situate în: Bacău, Iași sau Suceava.

VOI PUTEA SA IMI PARCHEZ MASINA IN ZONA KULT FEST?

├Än zona unde se va desf─â╚Öura KULT Fest se afl─â c├óteva parc─âri publice. Dat fiind c─â num─ârul spa╚Ťiilor de parcare sunt limitate, pentru a nu acumula frustr─âri din pricina neg─âsirii unui loc de parcare, te ├«ncuraj─âm s─â la╚Öi ma╚Öina ├«ntr-o alt─â zon─â┬á din ora╚Ö ╚Öi s─â vii pe jos la festival.

UNDE MA POT CAZA PE TIMPUL FESTIVALULUI?

Municipiul Roman dispune de numeroase unit─â╚Ťi de cazare a turi╚Ötilor, de 2, 3 ╚Öi 4 stele. Organizatorii KULT Fest lucreaz─â ├«n prezent la o list─â de op╚Ťiuni de cazare pentru voi, pe care o vor publica ├«n aceast─â sec╚Ťiune ├«n cel mai scurt timp posibil.