Politica de confiden╚Ťialitate

Prezentul document, prin con╚Ťinutul sau, pune la dispozi╚Ťia ter╚Ťilor utilizatori regulamentul privind termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare a site-ului kultfest.ro.

 

Contact kultfest.ro:

Dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri cu privire la acest Acord, Servicii sau Con╚Ťinut, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi prin intermediul sec╚Ťiunii contact https://www.kultfest.ro/contact/ sau prin email la contact@kultfest.ro

 

Informa╚Ťii generale

Confiden╚Ťialitatea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal reprezint─â una dintre preocup─ârile principale ale Asociatiei KULT Generation, persoan─â juridic─â rom├ón─â, ├«nregistrat─â ├«n Registrul Special al Asocia╚Ťiilor ╚Öi Funda╚Ťiilor cu nr. 200/ 291/ 2017 din 19.04.2017, cu sediul in Roman, Strada ╚śtefan cel Mare, Bl. 4, sc. G, Ap. 87, av├ónd CUI 37412400, ├«n calitate de operator de date.

 

Acest document are rolul de a v─â informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n contextul utiliz─ârii paginii de internet kultfest.ro. (ÔÇ×Site-ulÔÇŁ)

 

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dac─â sunte╚Ťi vizitator al site-ului, kultfest.ro va prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal pe care le furniza╚Ťi ├«n mod direct ├«n contextul utiliz─ârii site-ului, cum ar fi datele pe care le furniza╚Ťi ├«n cadrul sec╚Ťiunii de contact / ├«ntreb─âri / reclama╚Ťii, ├«n m─âsura ├«n care ne contacta╚Ťi ├«n acest fel.

Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dac─â sunte╚Ťi vizitator al site-ului, kultfest.ro prelucreaz─â datele dvs. cu caracter personal astfel:

pentru activit─â┼úi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distan┼ú─â (e-mail, sms), de comunic─âri comerciale privind produsele ┼či serviciile oferite de kultfest.ro, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastr─â pentru acest scop are la baz─â consim╚Ť─âm├óntul dvs., dac─â alege╚Ťi s─â-l furniza╚Ťi.

V─â pute╚Ťi exprima consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor ├«n acest scop prin completarea ╚Öi bifarea c─âsu╚Ťei corespunz─âtoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunic─âri comerciale pute╚Ťi folosi op┼úiunea de la finalul fiec─ârui e-mail/ sms con┼úin├ónd comunic─âri comerciale.

Furnizarea datelor dvs. ├«n acest scop este voluntar─â. Refuzul furniz─ârii consim╚Ť─âm├óntului pentru prelucrarea datelor dvs. ├«n acest scop nu va avea urm─âri negative pentru dvs..

pentru rezolvarea pl├óngerilor, reclama┼úiilor ┼či pentru a monitoriza traficul ╚Öi a ├«mbun─ât─â┼úii experien╚Ťa dvs. oferit─â pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dvs. pentru acest scop are la baz─â interesul legitim al kultfest.ro de a asigura func╚Ťionarea corect─â a site-ului, precum ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťii permanent experien╚Ťa vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solu╚Ťionarea diferitelor comentarii, ├«ntreb─âri sau reclama╚Ťii.

Furnizarea datelor dvs. în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dvs..

 

Durata pentru care v─â prelucr─âm datele

Ca principiu, kultfest.ro va prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal at├ót c├ót este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare men╚Ťionate mai sus.

Dac─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor ├«n scop de marketing, kultfest.ro va ├«nceta prelucrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n acest scop, f─âr─â ├«ns─â a afecta prelucr─ârile desf─â╚Öurate de kultfest.ro pe baza consim╚Ť─âm├óntului exprimat de c─âtre dumneavoastr─â ├«nainte de retragerea acestuia.

 

Dezv─âluirea datelor cu caracter personal

Pentru ├«ndeplinirea scopurilor de prelucrare, kultfest.ro poate dezv─âlui datele dumneavoastr─â c─âtre parteneri, c─âtre ter╚Ťe persoane sau entit─â╚Ťi care sprijin─â kultfest.ro ├«n desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťii prin intermediul site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori c─âtre autorit─â╚Ťile publice centrale/locale, ├«n urm─âtoarele cazuri exemplificativ enumerate:

pentru administrarea site-ului;

├«n situa╚Ťiile ├«n care aceast─â comunicare ar fi necesar─â pentru atribuirea de premii sau alte facilit─â╚Ťi persoanelor vizate, ob╚Ťinute ca urmare a particip─ârii lor la diverse campanii promo╚Ťionale organizate de c─âtre kultfest.ro prin intermediul site-ului;

pentru men╚Ťinerea, personalizarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea Site-ului ╚Öi a serviciilor derulate prin intermediul lui;

pentru efectuarea analizei datelor, testarea ╚Öi cercetarea, monitorizarea tendin╚Ťelor de utilizare ╚Öi activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguran╚Ť─â ╚Öi autentificarea utilizatorilor;

pentru transmiterea de comunic─âri comerciale de marketing, ├«n condi╚Ťiile ╚Öi limitele prev─âzute de lege;

atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către kultfest.ro pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

Drepturile de care beneficia╚Ťi

├Än condi╚Ťiile prev─âzute de legisla╚Ťia ├«n materia prelucr─ârii datelor cu caracter personal, ├«n calitate de persoane vizate, beneficia╚Ťi de urm─âtoarele drepturi:

dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activit─â╚Ťile de prelucrare efectuate de c─âtre kultfest.ro, conform celor descrise ├«n prezentul document;

dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a ob╚Ťine confirmarea din partea kultfest.ro cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum ╚Öi detalii privind activit─â╚Ťile de prelucrare precum modalitatea ├«n care sunt prelucrate datele, scopul ├«n care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a ob╚Ťine corectarea, f─âr─â ├«nt├órzieri justificate, de c─âtre kultfest.ro a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum ╚Öi completarea datelor incomplete; rectificarea/ completarea va fi comunicat─â fiec─ârui destinatar la care au fost transmise datele, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru se dovede╚Öte imposibil sau presupune eforturi dispropor╚Ťionate.

dreptul la ╚Ötergerea datelor, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ), ├«n cazul in care se aplic─â unul dintre urm─âtoarele motive:

acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

├«n cazul ├«n care este retras consim╚Ť─âm├óntul ╚Öi nu exist─â niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

├«n cazul ├«n care datele cu caracter personal trebuie ╚Öterse pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale;

datele cu caracter personal au fost colectate ├«n leg─âtur─â cu oferirea de servicii ale societ─â╚Ťii informa╚Ťionale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta c─âruia se afl─â operatorul.

Este posibil ca, ├«n urma solicit─ârii de ╚Ötergere a datelor, kultfest.ro s─â anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) ╚Öi s─â continue ├«n aceste condi╚Ťii prelucrarea pentru scopuri statistice;

 

Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii ├«n m─âsura ├«n care :

 

persoana contest─â exactitatea datelor, pe o perioad─â care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

prelucrarea este ilegal─â, iar persoana vizat─â se opune ╚Ötergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor;

operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar persoana vizat─â i le solicit─â pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau

persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal ├«ntr-o modalitate structurat─â, folosit─â ├«n mod obi╚Önuit ╚Öi ├«ntr-un format u╚Öor de citit, precum ╚Öi (ii) dreptul ca aceste date s─â fie transmise de c─âtre kultfest.ro c─âtre alt operator de date, ├«n m─âsura ├«n care sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile prev─âzute de lege;

dreptul la opozi╚Ťie ÔÇô ├«n ceea ce prive╚Öte activit─â╚Ťile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicit─âri conform celor indicate mai jos;

├«n orice moment, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care se afl─â persoana vizat─â, ca datele care o vizeaz─â s─â fie prelucrate ├«n temeiul interesului legitim al kultfest.ro sau ├«n temeiul interesului public, cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care kultfest.ro poate demonstra c─â are motive legitime ╚Öi imperioase care justific─â prelucarea ╚Öi care prevaleaz─â asupra intereselor, drepturilor ╚Öi libert─â╚Ťilor persoanelor vizate sau c─â scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept ├«n instan╚Ť─â;

în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activit─â╚Ťi de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizat─â sau o afecteaz─â ├«n mod similar ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â;

dreptul de a v─â adresa Autorit─â┼úii Na┼úionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal sau instan╚Ťelor competente, ├«n m─âsura ├«n care considera╚Ťi necesar.

Pentru orice ├«ntreb─âri suplimentare cu privire la modul ├«n care datele cu caracter personal sunt prelucrate ╚Öi pentru a v─â exercita drepturile men╚Ťionate mai sus, v─â rug─âm s─â v─â adresa╚Ťi la adresa de email: contact@kultfest.ro sau la adresa indicata in pagina de Contact a site-ului.

 

Aceast─â pagin─â de internet folose╚Öte fi╚Öiere de tip cookie. Pentru mai multe informa╚Ťii cu privire la modul ├«n care se folosesc aceste fi╚Öiere, v─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie sec╚Ťiunea urm─âtoare.

 

Cookies

Introducere

Prezenta politic─â privind fi╚Öierele cookies se aplic─â tuturor utilizatorilor paginii de internet kultfest.ro. Informa╚Ťiile prezentate ├«n continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea ╚Öi administrarea cookie-urilor de c─âtre kultfest.ro ├«n contextul navig─ârii utilizatorilor pe aceast─â pagin─â de internet.

 

Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul ÔÇ×cookieÔÇŁ-uri pentru a ne referi la modulele cookie ╚Öi la tehnologiile similare prin intermediul c─ârora pot fi colectate informa╚Ťii ├«n mod automat.

Un ÔÇ×Internet CookieÔÇŁ (termen cunoscut ╚Öi sub denumirea de ÔÇ×browser cookieÔÇŁ sau ÔÇ×HTTP cookieÔÇŁ ori ÔÇ×cookieÔÇŁ) reprezint─â un fi╚Öier de mici dimensiuni, format din litere ╚Öi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul c─ârora se acceseaz─â internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emis─â de un web-server c─âtre un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odat─â instalate au o durat─â de existen╚Ť─â determinat─â, r─âm├ón├ónd ÔÇ×pasiveÔÇŁ, ├«n sensul c─â nu con╚Ťin programe software, viru╚Öi sau spyware ╚Öi nu vor accesa informa╚Ťiile de pe hard driverul utilizatorului pe al c─ârui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din dou─â p─âr╚Ťi:

numele cookie-ului ╚Öi con╚Ťinutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv.

 

Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet?

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experien╚Ť─â mai bun─â de navigare ╚Öi servicii adaptate nevoilor ╚Öi interesului fiec─ârui utilizator ├«n parte ╚Öi anume pentru:

 

├«mbun─ât─â╚Ťirea utiliz─ârii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oric─âror erori care apar ├«n timpul vizit─ârii/utiliz─ârii acesteia de c─âtre utilizatori;

furnizarea de statistici anonime cu privire la modul ├«n care este utilizat─â aceast─â pagin─â de internet c─âtre kultfest.ro, ├«n calitate de de╚Ťin─âtor al acestei pagini de internet;

anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi ├«n viitor puse la dispozi╚Ťia utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, ├«n func╚Ťie de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, kultfest.ro poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor set─âri/preferin╚Ťe stabilite de c─âtre utilizatorii acestei pagini de internet, precum: datele de logare in cont, produse vizualizate sau produse comandate.

limba în care este vizualizată o pagină de internet;

moneda ├«n care se exprim─â anumite pre╚Ťuri sau tarife;

facilitarea accesului în contul utilizatorilor;

postarea comentariilor pe site.

Care este durata de via╚Ť─â a cookie-urilor?

Durata de via╚Ť─â a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinz├ónd de scopul pentru care este plasat. Exist─â urm─âtoarele categorii de cookie-uri care determin─â ╚Öi durata de via╚Ť─â a acestora:

Cookie-uri de sesiune ÔÇô Un ÔÇ×cookie de sesiuneÔÇŁ este un cookie care este ╚Öters automat c├ónd utilizatorul ├«╚Öi ├«nchide browserul.

Cookie-uri persistente sau fixe ÔÇô Un ÔÇ×cookie persistentÔÇŁ sau ÔÇ×fixÔÇŁ este un cookie care r─âm├óne stocat ├«n terminalul utilizatorului p├ón─â c├ónd atinge o anumit─â dat─â de expirare (care poate fi ├«n c├óteva minute, zile sau c├ó╚Ťiva ani ├«n viitor) sau p├ón─â la ╚Ötegerea acestuia de c─âtre utilizator ├«n orice moment prin intermediul set─ârilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de ter╚Ťi?

Anumite sec╚Ťiuni de con╚Ťinut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor ter╚Ťi, adic─â nu de c─âtre kultfest.ro, caz ├«n care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de ter╚Ťi (ÔÇ×third party cookie-uriÔÇŁ).

 

Ter╚Ťii furnizori ai cookie-urilor trebuie s─â respecte, de asemenea, regulile ├«n materie de protec╚Ťie a datelor ╚Öi politica de confiden╚Ťialitate disponibile pe aceste pagini de internet.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii ter╚Ťi: Google Analytics, Facebook, etc.

Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet?

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate urm─âtoarele cookie-uri:

  1. Cookie-uri de performan╚Ť─â

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferin╚Ťele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel ├«nc├ót setarea din nou a preferin╚Ťelor ├«n cazul vizit─ârii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesar─â.

 

  1. Cookie-uri de analiz─â a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

 

  1. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de c─âtre un soft care stabile╚Öte ╚Ťara de provenien╚Ť─â a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite acelea╚Öi reclame indiferent de limba selectat─â.

 

  1. Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci c├ónd v─â ├«nregistra╚Ťi pe acest site, se genereaz─â cookie-uri care memoreaz─â acest demers. Serverele utilizeaz─â aceste cookie-uri pentru a ne ar─âta contul cu care sunte╚Ťi ├«nregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite s─â asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. ├Än cazul ├«n care nu a fost selectat─â op╚Ťiunea ÔÇ×p─âstreaz─â-m─â ├«nregistratÔÇŁ, aceste cookie-uri se vor ╚Öterge automat la momentul termin─ârii sesiunii de navigare.

 

  1. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualiz─ârii de c─âtre un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia ╚Öi timpul scurs de la momentul vizualiz─ârii respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicit─â╚Ťii online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stoc├ónd informa╚Ťii despre contentul vizualizat, nu ╚Öi despre utilizatori.

 

Ce tip de informa╚Ťii sunt stocate ╚Öi accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile p─âstreaz─â informa╚Ťii ├«ntr-un fi╚Öier text de mici dimensiuni care permit recunoa╚Öterea browserului. Aceast─â pagin─â de internet recunoa╚Öte browserul p├ón─â c├ónd cookie-urile expir─â sau sunt ╚Öterse.

 

Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

 

În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

 

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea ╚Öi refuzul de a primi cookie-uri pot face aceast─â pagin─â de internet dificil de vizitat, atr─âg├ónd dup─â sine limit─âri ale posibilit─â╚Ťilor de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne ofer─â posibilitatea de a schimba set─ârile cookie-urilor. Aceste set─âri pot fi accesate, ca regul─â, ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×op╚ŤiuniÔÇŁ sau ├«n meniul de ÔÇ×preferin╚ŤeÔÇŁ al browserului t─âu.

Totu╚Öi, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu ├«nseamn─â c─â nu ve╚Ťi mai primi publicitate online ÔÇô ci doar ca aceasta nu va fi adaptat─â preferin╚Ťelor ╚Öi interesele dumneavoastr─â, eviden╚Ťiate prin comportamentul de navigare.